Descripción
ELABORACIÓ: «Una selecció especial de Xarel·los de Rubió de Sòls.»
Collita pròpia a mà, verema seleccionada gra a gra de la vinya i el raïm Xarel·lo blanc i vermell.
Fermentat i criat 14 mesos en bótes de roure francès, embotellat i guardat 18 mesos.
Elaborat de forma artesanal amb marcada personalitat amb mà de la enòloga i viticultora especialment.
TAST DEL VI: «Un vi elegant i seductor marcat pel terrer.»
Daurat amb tonalitat coure. Aroma a fruita confitada i continua mantenint el toc del raïm original a herbes aromàtiques al remenar la copa. El “bouquet” llarg i arrodonit pel gust de la pell del raïm, la criança llarga. Destaca el sabor intens en boca, arrodonit i abocat. El final és llarg e intens.
MARIDATGE: «Recomanat un tast llarg.»
És un vi ideal per acompanyar la cuina sofisticada i catalana de fusió entre la tradició i la innovació. S’aconsella maridar amb plats ben elaborats, amb molts sabors diferents i amb gustos marcats. És un vi que no et deixa indiferent apte pels gourmets mes exigents.
“La Sensació d’un vi saborós ple de matisos que s’allarguen amb el temps.”
Valoraciones
No hay valoraciones aún.