El celler inicia l’activitat l’any 2013, inscrit formalment al Registre de Indústries Agroalimentàries de Catalunya. Les instal·lacions actuals, compten amb un celler d’elaboració, criança i guarda de vins, un laboratori tècnic i una sala de tast. També s’ha començat el projecte d’ampliació del celler, amb la previsió d’ampliar espais d’elaboració i criança dels vins.
Un objectiu important, és l’elaboració de “vins de finca” , ja que es compleixen tots els requisits fonamentals per donar un valor afegit als vins, per ser d’un caràcter específic d’un lloc determinat. Els vins es caracteritzen per tenir un criteri únic de treball molt elaborat, que comença a la vinya i acaba al servei del vi.
CERTIFICACIONS DE QUALITAT ACTUALS DEL CELLER:
CCPAE: CT/2553/PE CERITIFICATS LA VINYA i EL CELLER ECOLÒGIC
VENDA DE PROXIMITAT: VP/P/2291/2016
Rubió de Baix – Foradada
CP: 25737 – LLEIDA
info@rubiodesols.cat
Telèfon: 690 87 23 56
© 2020 Rubió de Sòls. Tots els drets reservats. Avís legal. Condicions Generals